SEO Bureau Delft

Welkom bij Designated, jouw specialist in zoekmachineoptimalisatie (SEO) in Delft. Wij helpen jouw bedrijf om online beter zichtbaar te worden en het organische verkeer naar je website te verhogen. Of je nu een lokale ondernemer bent of landelijk actief, wij ontwikkelen SEO-strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen en behoeften. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw website hoger scoort in zoekresultaten en meer bezoekers trekt.

vastejob pageheader
nac iphone capdenac iphone

Uitblinken in zoekresultaten

Maximaliseer je online zichtbaarheid en groei met topposities op cruciale zoektermen.

Zichtbaarheid gegarandeerd

Kies voor onze deskundige SEO-strategieën en versterk je online aanwezigheid met Designated.

Bereik online succes

Verbeter je zoekresultaten en verhoog je website naar nieuwe hoogten.

Samenwerken met Designated

Wanneer je kiest voor Designated, kies je voor een partner die jouw bedrijf echt leert kennen. Wij gaan verder dan het verbeteren van je website; we integreren ons in jouw team. Samen ontwikkelen we strategieën die zowel je online zichtbaarheid vergroten als bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

Google Ads uitbesteden

Website voorbeelden

Voor deze bedrijven hebben we eerder een nieuwe website gemaakt.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
vastejob pageheader vastejob pageheader

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

SEO Bureau Delft: Zelf SEO doen of uitbesteden?

Twijfel je of je SEO zelf moet doen of moet uitbesteden? SEO is een doorlopend proces dat veel tijd en specialistische kennis vereist. Door SEO aan Designated uit te besteden, bespaar je waardevolle tijd en kun je je concentreren op je kernactiviteiten. Onze experts volgen de nieuwste trends en updates, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Groei realiseren met ons SEO Bureau in Delft

Onze missie is duidelijk: jouw bedrijf laten groeien. Met effectieve SEO-strategieën zorgen we ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt, wat leidt tot meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer omzet. Wij geloven in meetbare resultaten en heldere rapportages, zodat je altijd volledig op de hoogte bent van de prestaties van je SEO-campagne.

Online marketing uitbesteden
Online marketing uitbesteden
Webdesign Zoetermeer
werken bij designated agency
werken bij designated zoetermeer
Online marketingbureau Zoetermeer
01
06

Waarom SEO uitbesteden als bedrijf?

  • Specialistische kennis: Onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren zorgt ervoor dat wij de fijne kneepjes van SEO beheersen.
  • Efficiëntie en kostenbesparing: Door SEO aan ons over te laten, kun jij je richten op wat je het beste doet en bespaar je tijd en geld.
  • Resultaatgericht werken: Onze strategieën leveren meetbare resultaten op. Met onze gedetailleerde rapportages blijf je altijd op de hoogte van de voortgang.
  • Gebruik van geavanceerde technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste tools en technieken om de prestaties van jouw website te maximaliseren.
Online marketing uitbesteden

Onze aanpak als SEO bureau in Delft

1.

Adviesgesprek

2.

Marketingstrategie

3.

Contentcreatie

4.

Ontwikkeling

5.

Lancering

6.

Optimalisatie

”Vanaf het moment dat we in de offerte fase tot nu in de uitvoering hebben we erg prettig contact. We werken samen met Designated voor onze website drentsehottub.nl en ook ons evenement Oktoberfest Emmen. De maandelijkse overleggen, verhelderende inzichten en tips zijn super. We blijven nog een tijdje plakken! :)”
Laurens Meijer Drentse Hottub

Linkbuilding bij Designated in Delft

Om jouw online aanwezigheid te versterken, biedt Designated uitgebreide linkbuilding-diensten aan. Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO dat helpt om de autoriteit en zichtbaarheid van je website te vergroten. Ons team werkt aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van relevante en betrouwbare websites, wat bijdraagt aan een hogere ranking in zoekmachines.

Door te focussen op zowel lokale als nationale linkbuilding-strategieën, zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door potentiële klanten in Delft en daarbuiten.

Benieuwd naar wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen?

SEO draait niet alleen om het verbeteren van je zoekmachineresultaten. Het helpt bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid, het aantrekken van de juiste doelgroep en het verhogen van je conversies. Wil je ontdekken wat SEO voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden.

Online marketing uitbesteden

Onze klanten

De bedrijven die met ons in zee gaan, delen dezelfde ambitie: ze willen vooruitgang boeken en groeien. Wij zijn er om deze groei te ondersteunen en te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer van daal makelaardij logo Online marketingbureau Zoetermeer

Ervaringen van klanten

“Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.”

Elmer Haartsen - Heffiq
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen als je overweegt om Designated in te zetten als jouw SEO bureau in Delft.

Wat is SEO en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

Wat doet Designated als SEO-bureau in Delft

Waarom zou ik Designated inhuren voor mijn SEO-behoeften?

Kan ik zelf SEO doen, of heb ik Designated nodig voor mijn bedrijf?

Wat is het verschil tussen SEO en SEA (zoekmachine-adverteren) bij Designated?

Wat is het verschil tussen on-page en off-page SEO bij Designated?

Welke SEO-tools gebruikt Designated voor het optimaliseren van websites?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur