Projecten waar we trots op zijn

Eerst zien, dan geloven? Laat je inspireren door onze cases!

Webdesign Zoetermeer

Branding, website & social advertising

Restaurant Triptyque*

Chef-kok Niven Kunz weet al vanaf zijn 24e hoe is het is om met een ster te koken. Sinds dit jaar kan hij een groene Michelinster aan die ervaring toevoegen. We bouwden mee aan het merk Triptyque, ontwikkelden een website en lanceerden campagnes.

Amstermam website en campagnes door Designated

Nieuwe website & social media campagnes

Amstermam

Een vernieuwende vorm van zwangerschapszorg met meer tijd en aandacht voor aanstaande ouders. We ontwikkelden een nieuwe website en voeren campagnes op social media en Google.

PadThai ordersysteem en website door Designated

Website & online ordersysteem

Pad Thai

Authentiek Thaise gerechten in een vernieuwend to-go concept. Dankzij de nieuwe website kun je de dishes nu ook online bestellen bij één van de 8 vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

Heffiq strategie en campagnes door Designated

Online strategie & campagnes

Heffiq

Sinds 1938 exclusief dealer van Hyster hef- en magazijntrucks. Wereldwijd één van de grootste producenten van intern transport. Gestart met Google en social campagnes, uitgelopen op herontwerp van landingspagina’s en complete meetbaarheid met Server Side Tagging.

Olivious - webshop en marketing door Designated

Webshop ontwikkeling & online advertising

Olivious

Een gezond olijfshotje. Ontstaan op Sardinië, één van de vijf Blue Zones waar mensen langer en gezonder leven dan elders op de wereld. We maakten een webshop en voeren social campagnes.

Stichting Grow maatwerk applicatie ontwikkeld door Designated

Maatwerk applicatie

TalentenMapp

In opdracht van Stichting Grow ontwikkelden we een web-based platform waarmee werkzoekende jongeren een e-portfolio kunnen maken en in contact kunnen komen met potentiële werkgevers.

Wat onze klanten vinden

“Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.”

Elmer Haartsen - Heffiq
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo
Digitale producten die jouw business laten groeien

Project starten?

We gaan graag met je in gesprek over hoe we onze digitale expertise toepassen om je online doelen te realiseren.

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur