Diensten >

Online adverteren

Wij zorgen voor groei door effectief online adverteren met campagnes. Van grondige analyse en optimalisatie tot het bepalen van concrete doelstellingen, alles draait om jouw doelgroep en succes.

Op welke buyer persona’s spelen we in, wat drijft hen en waar kunnen we hen bereiken? We brengen de volledige klantreis in kaart, om zo tot een effectieve strategie te komen. Met meetbaar resultaat en hoge ROAS als focus, bieden we strategie en advies op maat over de kansrijke kanalen.

01.

Google Ads

Bereik je klanten die actief op zoek zijn naar jouw product of service. Dit krachtige kanaal is ideaal voor het targeten van mensen met specifieke zoekintenties in de zoekmachine, waardoor je jouw product of dienst kunt promoten bij gebruikers met een bewuste behoefte.

online marketing advies zoetermeer
02.

Facebook & Instagram (Meta)

Meta helpt je product of dienst te promoten bij mensen die er niet actief naar zoeken. Deze gebruikers hebben (nog) geen bewuste behoefte en via het juiste kanaal worden zij in aanraking gebracht met je product of dienst. Experimenteren en optimaliseren zijn een cruciaal onderdeel van onze aanpak. Net zoals het zorgen voor een effectieve landingspagina. Hier moet de magie immers plaatsvinden!

Designated - Marketing - Online adverteren - Meta Ads
03.

TikTok

Creatieve en pakkende advertenties om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Aansluitend op de bedrijfsidentiteit én op het platform. Met de uitgebreide mogelijkheden voor het targeten van je doelgroep en de diversiteit in advertentie-indelingen, kun je als merk op een authentieke en boeiende manier met je publiek communiceren.

Designated - Online adverteren - TikTok
04.

LinkedIn

Met LinkedIn advertising bereik je gericht zakelijke doelgroepen door middel van uitgebreide targetingopties. Of het nu gaat om functie, bedrijfsgrootte, branche of specifieke bedrijfsnamen. Bereik de relevante professionals rechtstreeks met jouw boodschap en vergroot je zakelijke impact.

Online marketing uitbesteden
05.

YouTube

Met YouTube advertising kun je jouw bedrijf effectief promoten, of je nu een breed of specifiek publiek wilt bereiken. Dankzij gedetailleerde targetingopties bereik je jouw doelgroep nauwkeurig op basis van demografische gegevens, interesses en kijkgedrag. Op basis van je doel, kies je uit verschillende advertentie-indelingen, zoals pre-roll, mid-roll en bumperadvertenties, om jouw boodschap te tonen. Met de meetbare resultaten krijgen we inzicht in de prestaties van je advertenties en optimaliseren we de ROI.

Designated - Online adverteren - YouTube

De Designated Aanpak

1.

Adviesgesprek

2.

Strategie

3.

Content creatie

4.

Tracking

5.

Campagne set-up

6.

Optimalisatie

Ik zet al jaren advertenties in om potentiële klanten te bereiken. Na van mijn oude bureau afscheid te hebben genomen omdat ik me niet gezien en gehoord voelde, kwam ik via via bij Designated terecht. We werken nu een paar maanden samen en ik ben super blij. Waar mijn oude partij alleen keek hoe ze de ad-prijs per inschrijving naar beneden konden krijgen, kijken Jorick en Tim veel verder. Ze zijn altijd op zoek naar conversie-verhogende methoden. Niet alleen voor de ads zelf, maar ook voor de landingspagina’s en de hele funnel die erachter komt. Ik raad Designated van harte aan, aan iedereen die wil groeien met z’n bedrijf en wil samenwerken met een partij die dat net zo serieus neemt als jij.
Designated Tevreden klant MokHeijmerink
Mok Heijmerink Webbouwen aan de keukentafel

Onze klanten

Bedrijven waarmee we samenwerken hebben één gemeenschappelijke ambitie: groeien en zich ontwikkelen. Onze rol is om deze groei te faciliteren en te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer klant van daal
Waarom online marketing uitbesteden?
Google Ads uitbesteden
online marketing advies

Manier van werken

Met meer dan 7 jaar ervaring weten we dat het succes van elk project valt of staat bij een doordachte aanpak en strategie. Een heldere strategie omvat concrete onderdelen en middelen, een duidelijk gedefinieerde doelgroep en meetbare doelstellingen.

Bij Designated starten we elke samenwerking met een strategische sessie, gericht op de doelgroep, propositie, doelstellingen en eventuele doorgroei wensen.

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Veelgestelde vragen

Overweeg je Designated als partner voor online adverteren? We lichten graag wat veelvoorkomende vragen voor je toe!

Welke online adverteren diensten bieden jullie aan?

Hoe werkt Designated met Google Ads?

Bestaat jullie dienst alleen uit adverteren?

Hoe vaak ontvang ik updates over de resultaten van mijn campagne?

Werken jullie met bedrijven van elke omvang?

Hoe snel kan ik resultaten verwachten van online marketing?

Hoe kan ik van start met Designated?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur