Diensten >

Creatie

Met onze aanvullende dienst ‘Creatie’ bieden we een full-service aanpak om jou compleet te ontzorgen. Van logo & huisstijl tot foto & videografie en social media. Contentcreatie is dé key om jouw product of dienst op een relevante en heldere manier onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

01.

Logo & Huisstijl

Dit omvat het creëren van een visuele identiteit voor jouw merk, inclusief kleur, typografie, logo en grafische elementen. Het logo bestaat uit tekst (woordmerk), beeld (beeldmerk) of een combinatie hiervan, en vertegenwoordigt de naam en het doel van jouw bedrijf. Bij het ontwikkelen van je logo focussen we op de uniciteit en representatie van je boodschap en waarden.

Designated - Huisstijl en Logo design
02.

Foto & Videografie

In samenwerking met onze vaste partners produceren we hoogwaardige visuele inhoud voor gebruik op websites, campagneadvertenties en social media. Beeld is vaak de eerste indruk op een bezoeker of gebruiker, en daarom een essentieel onderdeel van je online communicatie en aanwezigheid. Ze zeggen niet voor niets: één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Designated Fotografie Videografie
03.

Social media content

Van strategie tot creatie, we verzorgen social media content voor zowel je advertenties als je organische feed. Met een allesomvattende aanpak, inclusief je unieke kernboodschap, inspirerende ideeën en visuele content, garanderen we een consistente en doelgerichte aanwezigheid op social media.

Designated - Marketing - Online adverteren - Meta Ads

Onze klanten

Bedrijven waarmee we samenwerken hebben één gemeenschappelijke ambitie: groeien en zich ontwikkelen. Onze rol is om deze groei te faciliteren en te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer klant van daal
Waarom online marketing uitbesteden?
Google Ads uitbesteden
online marketing advies

Manier van werken

Met meer dan 7 jaar ervaring weten we dat het succes van elk project valt of staat bij een doordachte aanpak en strategie. Een heldere strategie omvat concrete onderdelen en middelen, een duidelijk gedefinieerde doelgroep en meetbare doelstellingen.

Bij Designated starten we elke samenwerking met een strategische sessie, gericht op de doelgroep, propositie, doelstellingen en eventuele doorgroei wensen.

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur