Diensten >

Marketing

Bereik je doelgroep met meetbare resultaten en de juiste mix van marketing-kanalen en diensten. Bij Designated zorgen we met ons multidisciplinair team van specialisten, voor tastbare groei dankzij onze marketing-expertise en tools. Of het nu gaat om het aantrekken van meer klanten of het verhogen van de omzet, wij helpen bedrijven bij het definiëren van hun digitale marketing-strategie en de top-of-mind awareness op relevante kanalen die aansluiten bij hun doelgroep.

01.

Digitale strategie

Onze ‘Digitale strategie’ omvat het bepalen van doelen en KPI’s, de concurrentieanalyse, persona’s en de customer journey. Met een jaarplanning zorgen we voor structuur, terwijl de potentiescan van online middelen en advertising jouw kansen identificeert. Tijdens de strategiesessie sparren we over de mogelijkheden en formuleren we concrete plannen.

Online marketing uitbesteden
02.

Online adverteren

Van campagnestrategie tot aan optimalisatie. Met inzet van testen op diverse kanalen. Gebaseerd op jouw doelstellingen en doelgroep zetten we o.a. LinkedIn, Meta, TikTok, Google Ads of YouTube in.

Olivious - webshop en marketing door Designated
03.

Social media

Waarin we niet alleen strategieën en contentkalenders samenstellen, maar ook de meest catchy templates en berichten creëren. We stellen maandelijkse content op, waardoor jouw sociale media altijd on point zijn.

Designated - Marketing - Online adverteren - Meta Ads
04.

SEO

Verbeter je organische vindbaarheid met zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie en on-page SEO. We focussen ook op doelgerichte linkbuilding om je website-autoriteit te versterken. Met onze aanpak streven we ernaar om je website naar de top van de zoekresultaten te brengen, en een sterke en duurzame online aanwezigheid op te bouwen.

Designated - SEO Marketing Bureau Zoetermeer
05.

E-mailmarketing

Wij ontwerpen een complete klantfunnel, waarin e-mailmarketing een cruciale rol speelt. We houden je leads of klanten warm en geïnteresseerd, door strategisch ontworpen e-mails, waardoor jouw merk top-of-mind blijft bij je doelgroep.

Designated - Marketing - E-mailmarketing

Onze klanten

Bedrijven waarmee we samenwerken hebben één gemeenschappelijke ambitie: groeien en zich ontwikkelen. Onze rol is om deze groei te faciliteren en te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer klant van daal
Waarom online marketing uitbesteden?
Google Ads uitbesteden
online marketing advies

Manier van werken

Met meer dan 7 jaar ervaring weten we dat het succes van elk project valt of staat bij een doordachte aanpak en strategie. Een heldere strategie omvat concrete onderdelen en middelen, een duidelijk gedefinieerde doelgroep en meetbare doelstellingen.

Bij Designated starten we elke samenwerking met een strategische sessie, gericht op de doelgroep, propositie, doelstellingen en eventuele doorgroei wensen.

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Veelgestelde vragen

Overweeg je Designated als partner voor je online marketing activiteiten? We lichten graag wat veelvoorkomende vragen voor je toe!

Welke marketing diensten bieden jullie aan?

Werken jullie met bedrijven van elke omvang?

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Hoe snel kan ik resultaten verwachten van online marketing?

Kunnen jullie mijn bestaande marketingstrategie optimaliseren?

Hoe kan ik van start met Designated?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur