Online marketing uitbesteden

Maximaliseer jouw online potentieel met Designated door online marketing uitbesteden. Wij bieden op maat gemaakte online marketingoplossingen, aangedreven door diepgaande expertise en innovatieve technologieën. Samen zorgen we voor groei en succes!

vastejob pageheader

Volledig maatwerk

Oplossingen op maat voor jouw bedrijfsbehoeften

Diepgaande expertise

Breed scala aan digitale vaardigheden

Samenwerking als verlengstuk

Naadloos onderdeel van jouw bedrijf!

Onze cases

Deze bedrijven hebben we al eerder geholpen met een digitale aanpak als online marketing bureau in Zoetermeer.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Waarom Online Marketing uitbesteden?

De digitale wereld verandert snel en het bijhouden van de nieuwste trends en technieken kan overweldigend zijn. Bij Designated nemen we deze zorg uit handen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf blijft groeien door innovatieve en effectieve online marketingstrategieën. We zetten enkele redenen voor je op een rij om online marketing uit te besteden, zodat je kan overwegen of je het waard vindt of niet.

 • Kosten besparen: Het inhuren van een intern team voor elke specialisatie kan duur zijn. Uitbesteden aan een bureau biedt een kosteneffectieve oplossing.
 • Expertise: Profiteer van de kennis en ervaring van gespecialiseerde professionals zonder het gedoe van het wervingsproces.
 • Gratis advies: Onze consultants brengen je op de hoogte van kansen die we tijdens de samenwerking ontdekken, geheel vrijblijvend.
 • Tijd besparen: Besteed je tijd aan wat je het beste doet. Wij nemen de optimalisatie en monitoring van je campagnes uit handen.
 • Toegang tot verschillende programma’s: Wij beschikken over geavanceerde programma’s om je website en marketingcampagnes te optimaliseren, wat anders duur zou zijn om zelf aan te schaffen.
 • Constant monitoren: Onze professionals houden de voortgang van je campagnes voortdurend in de gaten en zorgen voor snelle aanpassingen als dat nodig is.
 • Maandelijkse rapportage: Aan het einde van elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage met de voortgang en resultaten van je campagnes.
 • Langdurig profijt: Uitbesteden levert je op de lange termijn veel meer op dan het kost, vooral bij SEO waar de groei exponentieel kan zijn zodra je resultaten begint te zien.
Waarom online marketing uitbesteden?

Onze aanpak voor online marketing uitbesteden

1.

Digitale strategie

2.

Online Marketing

3.

Creatie

4.

Design

5.

Development

Vanaf het moment dat we in de offerte fase tot nu in de uitvoering hebben we erg prettig contact. We werken samen met Designated voor onze website drentsehottub.nl en ook ons evenement Oktoberfest Emmen. De maandelijkse overleggen, verhelderende inzichten en tips zijn super. We blijven nog een tijdje plakken! 🙂
Laurens Meijer Drentse Hottub

Voordelen van samenwerken met Designated – Online Marketing uitbesteden

 • Diepgaande expertise: Onze digital natives brengen kennis en vaardigheden samen om het beste resultaat te behalen.
 • Maatwerk oplossingen: We duiken diep in jouw bedrijf en bieden adviezen en oplossingen die perfect aansluiten bij uw doelen.
 • Innovatieve technologieën: We omarmen nieuwe technologieën zoals AI en automatisering om jouw marketingstrategie te optimaliseren.
 • Snel resultaat: Met onze ervaring streven wij altijd naar het behalen van resultaten op de snelste manier, zodat je snel je investering terugverdient en meer omzet draait.
Google Ads uitbesteden

SEO en Adverteren – Online Marketing uitbesteden

SEO kan op lange termijn zeer interessant zijn omdat het een vaste basis van bezoekers genereert op super relevante zoektermen. Als dit goed georganiseerd is, biedt het langdurig profijt zonder maandelijkse advertentiebudgetten. Adverteren kan direct resultaat bieden via zoekmachines zoals Google Ads en social media platforms zoals TikTok, Pinterest, Facebook, Instagram en LinkedIn. Het juiste kanaal, boodschap en hook bepalen de effectiviteit van jouw online marketing. Dit wordt in de strategie bepaald en vormt het fundament van jouw marketing.

 

Online marketing uitbesteden
werken bij designated agency
designated zoetermeer vacatures
werken bij designated zoetermeer
Online marketing uitbesteden
Webdesign Zoetermeer
Online marketing uitbesteden
01
06

Conversiegericht werken – Online Marketing uitbesteden

Het conversiepercentage van je website wordt sterk beïnvloed door hoe effectief je bezoekers kunt overtuigen om actie te ondernemen, zoals het doen van een aankoop of het indienen van een aanvraag. Bij Designated richten we ons op het optimaliseren van deze conversie door middel van diverse strategieën en technieken.

Online marketing uitbesteden

Onze belofte

Wij zien onszelf niet als een extern bureau, maar als een verlengstuk van jouw bedrijf. We vieren successen samen en streven naar een fijne en langdurige samenwerking. Ons doel is jouw bedrijf te laten groeien met de kracht van digitale middelen.

Online marketing uitbesteden

Wat vinden onze klanten?

Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.
Elmer Haartsen - Heffiq
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!
Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.
Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.
Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!
Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Designated is een prettige partij om mee samen te werken. Wat ik vooral waardeer is de begripvolle houding en het meedenken met mij als ondernemer. Het is leuk om te sparren over mijn groeistrategie en hoe Designated daar een rol in kan spelen. Hun volhardendheid en kennis van zaken zorgen ervoor dat zij voor mij presteren.
Henk de Zeeuw Eigenaar, Socatots Nederland
01
06

Klaar om jouw Online Marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

 

Veelgestelde vragen over Online Marketing uitbesteden

Wat is online marketing uitbesteden?

Waarom zou ik mijn online marketing uitbesteden?

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Designated?

Hoe helpt Designated bij SEO en adverteren?

Wat houdt een conversiegerichte aanpak in?

Hoe monitort Designated de voortgang van mijn campagnes?

Wat kost het om online marketing uit te besteden?

Hoe snel zie ik resultaten van de uitbestede online marketing?

Hoe kan ik beginnen met Designated?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur