Looker Studio specialist

Als Looker Studio specialist zijn we een toonaangevende data-analyse en visualisatietool. Daarom stelt onze expertise ons in staat om jouw bedrijfsdata om te zetten in heldere en actiegerichte inzichten. Of je nu wilt weten hoe je marketingcampagnes presteren, klantgedrag wilt analyseren of bedrijfsprocessen wilt optimaliseren, wij zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de juiste informatie die relevant is voor jou. Hierdoor kun je datagedreven beslissingen nemen en je bedrijfsdoelen efficiënter bereiken.

 

vastejob pageheader

Real-time inzichten

Altijd actuele data van jouw resultaten en doelgroep

Naadloze integratie

Alle relevante data uit gegevensbronnen op één dashboard

Doorlopende ondersteuning

Altijd de nieuwste updates verwerkt

Onze cases

Deze bedrijven hebben we al eerder geholpen met een digitale aanpak als online marketing bureau in Zoetermeer.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Wat doen wij als Looker Studio specialist?

Als Looker Studio specialist maken wij complexe data begrijpelijk en bruikbaar. Daarom bouwen we custom dashboards die precies laten zien wat jij nodig hebt. Bovendien zijn deze dashboards visueel aantrekkelijk en eenvoudig te interpreteren, waardoor je sneller en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Daarnaast integreren we verschillende gegevensbronnen op basis van jouw wensen, zoals spreadsheets, Excel-bestanden en andere tools, zodat al je data samenkomt op één plek. Hierdoor beschik je altijd over de meest relevante en up-to-date informatie.

Designated Tim aan tafel

Wat is Looker Studio?

Looker Studio is een effectieve data-analyse en visualisatietool die bedrijven helpt om hun data te begrijpen en om te zetten in waardevolle inzichten. Met Looker Studio kun je daarom complexe datasets eenvoudig visualiseren, analyseren en delen. Hierdoor kun je beter geïnformeerde beslissingen nemen en je bedrijfsresultaten verbeteren. Bovendien maakt deze tool het mogelijk om data op een toegankelijke manier te presenteren, wat leidt tot een beter begrip en snellere acties binnen je organisatie.

De voordelen van Looker Studio specialist

  • Real-time inzichten en aanpasbare tijdsperioden: Wij maken data real-time inzichtelijk en bieden flexibele tijdsvakken, zodat je altijd kunt kijken en trends eenvoudig kunt analyseren. Hierdoor heb je altijd de meest actuele informatie.
  • Maandelijkse rapportages en ongelimiteerde inzichten: Elke maand sturen wij gedetailleerde resultaten rechtstreeks naar je toe. Daarom bieden deze rapportages een overzicht van prestaties en inzichten. De mogelijkheden zijn eindeloos, van specifieke gegevens tot brede inzichten.
  • Custom dashboards en voortgangsmeetings: Wij maken op maat gemaakte dashboards die data visueel en begrijpelijk weergeven. Tijdens voortgangsmeetings gebruiken we deze dashboards om campagne- en websiteresultaten te tonen en te bespreken, zodat we samen kunnen bijsturen. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de voortgang.
  • Gegevensbronnen integratie en exportopties: Looker Studio integreert moeiteloos met diverse gegevensbronnen zoals spreadsheets en Excel. Bovendien kan data eenvoudig worden geëxporteerd naar PDF, Excel, Google Spreadsheets of via e-mail voor verdere verwerking en deling. Hierdoor is het eenvoudig om data te delen en te gebruiken voor verdere analyses.
Google Ads uitbesteden
Google Ads uitbesteden
Online marketing uitbesteden
designated tim en jorick
Online marketing uitbesteden
werken bij designated zoetermeer
Online marketing uitbesteden
werken bij designated agency
01
07

Onze aanpak als Looker Studio specialist

1.

Behoefteanalyse

2.

Dashboard ontwerp

3.

Gegevensintegratie

4.

Technische implementatie

5.

Doorlopende ondersteuning en optimalisatie

Vanaf het moment dat we in de offerte fase tot nu in de uitvoering hebben we erg prettig contact. We werken samen met Designated voor onze website drentsehottub.nl en ook ons evenement Oktoberfest Emmen. De maandelijkse overleggen, verhelderende inzichten en tips zijn super. We blijven nog een tijdje plakken! 🙂
Laurens Meijer Drentse Hottub

Een Looker Studio personaliseren

Bij Designated begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Bovendien werken onze Looker Studio specialisten nauw met je samen om een dashboard te creëren dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Hierdoor beschik je altijd over de meest relevante en waardevolle inzichten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je data effectief wordt gebruikt, wat leidt tot betere beslissingen en bedrijfsresultaten. Kortom, ons doel is om jou te voorzien van de beste tools en ondersteuning om je bedrijf te laten groeien.

Maak verbinding met al jouw tools

ooker Studio biedt de flexibiliteit om verbinding te maken met een breed scala aan gegevensbronnen. Of je nu werkt met spreadsheets, Excel, Google Spreadsheets of andere tools, wij zorgen ervoor dat al je data geïntegreerd wordt in één overzichtelijk dashboard. Hierdoor kun je al je data op één centrale plek analyseren en beheren. Bovendien maakt deze integratie het eenvoudiger om consistente en nauwkeurige inzichten te verkrijgen, wat leidt tot beter geïnformeerde beslissingen en een efficiënter gebruik van je data.

Online marketing uitbesteden

Onze klanten

Bedrijven waar we mee samenwerken hebben een duidelijke ambitie: ze willen groeien en zich ontwikkelen. Wij zijn er om dit mogelijk te maken én te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer van daal makelaardij logo

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Hulp nodig bij het opzetten van Looker Studio?

Ons team van ervaren Looker Studio specialisten staat klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen over Looker Studio specialist

Hoe kan Looker Studio mijn bedrijf helpen?

Hoe helpt Designated bij het gebruik van Looker Studio?

Wat zijn de voordelen van real-time inzichten?

Hoe lang duurt het om een Looker Studio dashboard op te zetten?

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Looker Studio?

Hoe vaak ontvang ik rapportages?

Wat zijn custom dashboards?

Is Looker Studio geschikt voor kleine bedrijven?

Kan Looker Studio worden gebruikt voor verschillende afdelingen binnen een bedrijf?

Hoe veilig is mijn data in Looker Studio?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur