Webdesign Delft

Ben je op zoek naar professioneel webdesign in Delft? Ons ervaren team van designers staat voor je klaar om een prachtige en effectieve website te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is. Bij Designated geloven we in maatwerk dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Designated, designed for digital

vastejob pageheader

Diversiteit aan expertise

Als fullservice webdesign bureau gaan we met een team van diverse specialisten aan de slag met jouw project.

Snel, kwalitatief & flexibel

Korte communicatielijnen en een duidelijke planning, afgestemd op jouw behoeften voor een soepele en effectieve samenwerking.

Maatwerk dat opvalt

Een op maat gemaakt design dat perfect aansluit bij jouw wensen, huisstijl en doelgroep. Dat is wat aanspreekt.

Website voorbeelden

Deze bedrijven hebben wij al eerder blij gemaakt met een nieuw webdesign.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Webdesign die jouw doelgroep raakt – Webdesign Delft

Wij helpen je graag een effectieve website te maken die inspireert en aanzet tot actie. Bij Designated staat een veelzijdig team van marketing- en designexperts klaar om aan jouw nieuwe website te werken. Onze ervaren webdesigners, developers, copywriters, conversiespecialisten en SEO-experts zorgen ervoor dat jouw website zowel je bezoekers als zoekmachines aanspreekt en overtuigt. Het gaat namelijk niet alleen om bereiken, maar ook om raken.

Webdesign Zoetermeer

Meer dan een online visitekaartje

Een website is veel meer dan slechts een online visitekaartje voor je bedrijf. Wanneer iemand jouw bedrijfsnaam in Google zoekt, is jouw website vaak het eerste dat de bezoekers zien. Een professioneel webdesign omvat meer dan alleen een mooie uitstraling. Het speelt een belangrijke rol in de gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven, sneller vinden wat ze zoeken, en draagt bij aan een hogere ranking in zoekmachines. Dit doen wij als webdesign Delft bureau om jouw website optimaal te laten presteren!

Waarom een visueel aantrekkelijk webdesign essentieel is – Webdesign Delft

Een visueel aantrekkelijke website versterkt de geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Wij helpen bedrijven om een solide basis te leggen met een sterk en geoptimaliseerd webdesign. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Waarom online marketing uitbesteden?

Onze aanpak voor webdesign Delft

Een goed doordachte strategie leidt tot optimale resultaten door efficiënte communicatie.

1.

Adviesgesprek

2.

Website Strategie

3.

Webdesign

4.

Content Creatie

5.

Webdevelopment

6.

Website Optimalisatie

capdenac designated case
De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.
tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac

Webdesign Delft bureau Designated

Bij Designated werken we als fullservice webdesign bureau in Delft met een toegewijd team van specialisten om jouw project te realiseren. We beginnen met het opstellen van een gedetailleerd plan en bepalen welke specialisten nodig zijn om je project tot een succes te maken. Hierdoor zorgen we voor een aanpak die precies aansluit op jouw specifieke behoeften.

Designated, een verlengstuk van je organisatie

  • Bij Designated krijg je een unieke website die volledig is afgestemd op jouw behoeften, dankzij de expertise van onze UX-designers.
  • Al onze ontwerpen zijn responsive en beginnen met een mobile-first aanpak.
  • We werken als fullservice bureau met een team van ontwerpers, ontwikkelaars, SEO-, SEA- en conversiespecialisten, en garanderen zo optimaal resultaat.
  • We geven je vooraf een nauwkeurige kostenindicatie en zijn transparant over wat mogelijk is binnen je budget.
  • Naast het ontwerpen kunnen we je website ook ontwikkelen, hosten en onderhouden, zodat je een complete oplossing krijgt.

Waarom kiezen voor Designated?

  • Lokale marktkennis: Wij kennen de Delftse markt door en door en passen onze ontwerpen hierop aan.
  • Maatwerk oplossingen: Elke website die we maken, is uniek en volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.
  • SEO optimalisatie: Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw doelgroep je gemakkelijk kan vinden.
  • Responsief design: We zorgen ervoor dat jouw website er geweldig uitziet en perfect functioneert op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons.
  • Volledige ondersteuning: Van het eerste concept tot de lancering en daarna, we staan altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.
Online marketing uitbesteden
Online marketing uitbesteden
Webdesign Zoetermeer
Online marketing uitbesteden
Google Ads uitbesteden
Waarom online marketing uitbesteden?
01
06

Optimaliseer je webdesign in Delft

Bij Designated pakken we dit efficiënt aan door eerst een uitgebreide website scan uit te voeren om mogelijke verbeterpunten op zowel technisch- als inhoudelijk vlak te identificeren. Ons team van specialisten gaat hierna op basis van de website scan aan de slag met het verhelpen van eventuele problemen en het optimaliseren van jouw website.

Wie zijn wij?

Als jouw digitale partner helpen we je met slimme, creatieve en hoogwaardige oplossingen op online gebied. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, je online aanwezigheid wilt vergroten, of je conversieratio wilt verbeteren, wij staan voor je klaar met op maat gemaakte oplossingen die aan al je digitale behoeften voldoen. We werken als een verlengstuk van jouw organisatie en streven ernaar om samen succes te vieren. Met een open blik op nieuwe technologieën en innovaties, helpen we jouw bedrijf te groeien en je te onderscheiden in de digitale wereld.

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Veelgestelde vragen over webdesign Delft

Overweeg je Designated in Delft voor het laten opstellen van jouw webdesign? Hier vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Waarom is webdesign belangrijk voor mijn bedrijf in Delft?

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Wat kost het om een website te laten maken in Delft?

Bieden jullie ook SEO-diensten aan?

Kan ik mijn website zelf beheren na de oplevering?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur