SEO Bureau Den Haag

Welkom bij Designated, jouw SEO bureau in Den Haag. Ons doel is om jouw online aanwezigheid te versterken door middel van geavanceerde zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij zorgen ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door potentiële klanten, wat leidt tot meer verkeer en hogere conversies.

Designated, designed for digital.

vastejob pageheader

Lokale SEO expertise

Specialist in SEO voor bedrijven in Den Haag

Resultaatgericht

Meetbare verbeteringen in zichtbaarheid en verkeer

Alles-in-één service

Complete SEO-strategieën van A tot Z

Onze cases

Deze bedrijven hebben we al eerder geholpen met een digitale aanpak als online marketing bureau in Leiden.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse – SEO bureau Den Haag

Het vinden van de juiste zoekwoorden is cruciaal voor SEO-succes. We voeren uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit om de termen te identificeren die jouw doelgroep gebruikt. Daarnaast analyseren we je concurrenten om te begrijpen welke strategieën zij toepassen en waar kansen liggen voor jouw website.

Lokale SEO voor Den Haag – SEO bureau Den Haag

Voor bedrijven in Den Haag bieden we gespecialiseerde lokale SEO-diensten aan. We verzamelen lokale citaties van betrouwbare websites en websites om je geloofwaardigheid te vergroten. Bovendien richten we ons op het creëren van locatiegerichte content en het verkrijgen van lokale backlinks. Dit zorgt ervoor dat je beter zichtbaar wordt in lokale zoekresultaten, waardoor je meer klanten uit je directe omgeving aantrekt en je lokale marktpositie versterkt.

Content creatie en optimalisatie

Content is een van de belangrijkste pijlers van SEO. Ons team van contentcreators ontwikkelt hoogwaardige, SEO-geoptimaliseerde content die zowel gebruikers als zoekmachines aanspreekt. We zorgen ervoor dat je website gevuld is met relevante en waardevolle informatie die jouw doelgroep zoekt.

Onze aanpak als SEO bureau Den Haag

1.

Kennismakingsgesprek

2.

Analyse

3.

Strategie ontwikkeling

4.

Uitvoering

5.

Monitoring en rapportage

Vanaf het moment dat we in de offerte fase tot nu in de uitvoering hebben we erg prettig contact. We werken samen met Designated voor onze website drentsehottub.nl en ook ons evenement Oktoberfest Emmen. De maandelijkse overleggen, verhelderende inzichten en tips zijn super. We blijven nog een tijdje plakken! 🙂
Laurens Meijer Drentse Hottub

Technische SEO

Een goed functionerende website is essentieel voor SEO. We verbeteren de technische aspecten van je site, zoals laadsnelheid, mobiele gebruiksvriendelijkheid, en site-architectuur. Deze optimalisaties helpen zoekmachines om je site beter te indexeren en te ranken.

Linkbuilding en autoriteit

Het opbouwen van een sterk linkprofiel is een essentieel onderdeel van onze SEO-strategie. Bij Designated in Den Haag hanteren we een uitgebreide aanpak om kwalitatieve backlinks van betrouwbare en relevante websites te verkrijgen. Deze links dienen als stemmen van vertrouwen voor zoekmachines, wat de geloofwaardigheid en autoriteit van jouw website vergroot. We gebruiken verschillende technieken, zoals gastbloggen, samenwerking met influencers, en het ontwikkelen van linkwaardige content. Door deze benadering helpen we jouw website om hoger te ranken in zoekmachines, wat leidt tot een grotere online zichtbaarheid en meer organisch verkeer.

Mobiele optimalisatie bij SEO bureau Den Haag

Met steeds meer mensen die via mobiele apparaten zoeken, is het belangrijk dat je website mobielvriendelijk is. Bij Designated, jouw SEO bureau in Den Haag, optimaliseren we je site specifiek voor mobiel gebruik. Dit houdt in dat we zorgen voor een responsive design dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, snelle laadtijden voor mobiele gebruikers, en een gebruiksvriendelijke navigatie. Deze aanpassingen zorgen voor een naadloze ervaring voor alle gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, en verbeteren tevens je positie in zoekmachines.

Conversieoptimalisatie door SEO bureau Den Haag

Bij Designated richten we ons niet alleen op het aantrekken van verkeer naar je website, maar ook op het omzetten van bezoekers in klanten. Onze conversieoptimalisatie-aanpak begint met een grondige analyse van gebruikersgedrag op je site. We kijken naar hoe bezoekers zich door je website bewegen, welke pagina’s ze bezoeken en waar ze afhaken. Op basis van deze inzichten passen we je website aan om de gebruikerservaring te verbeteren en obstakels voor conversie te verwijderen. Dit kan betekenen dat we de laadsnelheid van je pagina’s optimaliseren, de call-to-actions (CTA’s) verbeteren, gebruiksvriendelijke formulieren implementeren en de algehele navigatiestructuur vereenvoudigen. Door deze strategieën te implementeren, zorgen we voor een hogere conversieratio en een betere ROI (Return of Investment) van je SEO-inspanningen, waardoor je meer waarde haalt uit het verkeer dat we naar je site trekken.

Voortdurende optimalisatie

Bij Designated begrijpen we dat SEO geen eenmalige taak is, maar een continu proces. Zoekmachines zoals Google veranderen voortdurend hun algoritmes, wat betekent dat een succesvolle SEO-strategie flexibel en dynamisch moet zijn. Wij blijven je website constant monitoren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft met de nieuwste trends en algoritme-updates. Dit omvat regelmatige technische audits, contentupdates en aanpassingen aan je linkprofiel. Door deze voortdurende optimalisaties zorgen we ervoor dat je website altijd concurrerend blijft en goed presteert in de zoekresultaten. Onze aanpak garandeert dat je site niet alleen nu, maar ook in de toekomst, goed blijft scoren en nieuwe klanten blijft aantrekken.

Zet de volgende stap in de groei van jouw bedrijf!

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek de kansen die er voor je liggen.

Veelgestelde vragen

Wat doet een SEO bureau precies?

Hoe kan Designated, SEO bureau Den Haag, mijn bedrijf helpen?

Hoe lang duurt het om resultaten te zien van SEO?

Wat zijn de kosten voor SEO-diensten?

Wat is technische SEO en waarom is het belangrijk?

Wat is een SEO audit en waarom is het belangrijk?

Hoe vaak moet mijn website worden geoptimaliseerd?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur