Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden aan Designated betekent dat je profiteert van onze expertise en ervaring. Wij zorgen voor doelgerichte campagnes die de juiste boodschap op het juiste kanaal plaatsen, of het nu gaat om Google Search, Shopping, Performance Max of Demand Gen. Met onze gedetailleerde metingen en analyses optimaliseren we jouw campagnes voortdurend voor maximale effectiviteit en rendement.

vastejob pageheader

Maatwerk campagnes

Specifieke Google Ads-strategieën voor jouw doelen.

Continu geoptimaliseerd

Doorlopende monitoring voor maximaal rendement.

Multichannel expertise

Ervaring met Google Search, Shopping, Performance Max en Demand Gen.

Onze cases

Deze bedrijven hebben we al eerder geholpen met een digitale aanpak als online marketing bureau in Zoetermeer.

VasteJob

Maatwerk website Vacature platform
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Neutral Airfreight Consultants

Maatwerk website Nieuwe huisstijl
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Data Consultancy Group

Maatwerk website Visual identity
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Capdenac

Maatwerk website Personal branding
Online marketing uitbesteden Online marketing uitbesteden

Waarom Google Ads uitbesteden?

De wereld van digital verandert sneller dan ooit. Het bijhouden van de nieuwste Google Ads-trends en -technieken kan overweldigend zijn. Bij Designated nemen we deze zorg uit handen en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf blijft groeien door innovatieve en effectieve Google Ads-strategieën. Hier zijn enkele redenen om Google Ads uit te besteden:

 • Kostenbesparing: Het inhuren van een intern team voor elke specialisatie kan duur zijn. Door je Google Ads uit te besteden aan Designated, bespaar je kosten en krijg je toegang tot een team van experts.
 • Expertise: Profiteer van de kennis en ervaring van onze gespecialiseerde professionals. Wij hebben het hele onboarding proces al doorlopen en kunnen direct aan de slag met een strategie op maat.
 • Gratis advies: Onze consultants brengen je vrijblijvend op de hoogte van kansen die we tijdens de samenwerking ontdekken.
 • Tijd besparen: Het beheren van Google Ads-campagnes kost veel tijd. Laat ons team dit voor je doen zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
 • Toegang tot diverse tools: Wij beschikken over geavanceerde tools om je campagnes te optimaliseren, wat anders duur zou zijn om zelf aan te schaffen.
 • Doelgerichte strategie op maat: Wij ontwikkelen een strategie die volledig is afgestemd op jouw website en wensen, zodat je snel en efficiënt resultaten behaalt.
 • Constant monitoren: Onze professionals houden de voortgang van je campagnes voortdurend in de gaten en zorgen voor snelle aanpassingen indien nodig.
 • Meetbare resultaten: Zonder inzicht in wat werkt, is het schieten met hagel. Wij zorgen voor gedetailleerde metingen en analyses om te weten welke campagnes effectief zijn.
Google Ads uitbesteden

Het belang van ROI in Google Ads uitbesteden

Het berekenen van ROI (Return on Investment) helpt je te begrijpen hoe winstgevend je Google Ads-campagnes zijn. Een hoge ROI betekent namelijk meer winst ten opzichte van je uitgaven, wat aangeeft dat je advertenties effectief en kostenefficiënt zijn. Daarom zorgt Designated voor gedetailleerde metingen en analyses om je ROI te optimaliseren, zodat je budgetten efficiënt worden besteed en je maximale waarde uit je marketinginspanningen haalt. Bovendien zorgt deze aanpak ervoor dat je continu verbeteringen kunt doorvoeren.

Google Ads uitbesteden

Onze aanpak voor Google Ads uitbesteden

1.

Digitale Strategie

2.

Google Search

3.

Google Shopping

4.

Performance Max (pMax)

5.

Demand Gen

6.

Creatie

7.

Meetbaarheid en Optimalisatie

8.

Lokale en landelijke campagnes

Vanaf het moment dat we in de offerte fase tot nu in de uitvoering hebben we erg prettig contact. We werken samen met Designated voor onze website drentsehottub.nl en ook ons evenement Oktoberfest Emmen. De maandelijkse overleggen, verhelderende inzichten en tips zijn super. We blijven nog een tijdje plakken! 🙂
Laurens Meijer Drentse Hottub

Verschillende Google Ads kanalen

 • Google Search: Met Google Search advertenties bereik je klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Daarom verschijnen deze advertenties bovenaan de zoekresultaten en zijn ideaal voor directe conversies.
 • Google Shopping: Google Shopping is perfect voor e-commerce bedrijven. Omdat het jouw producten direct toont aan potentiële klanten met prijzen en afbeeldingen, is het eenvoudig om te vergelijken en te kopen.
 • Performance Max (pMax):Performance Max campagnes combineren meerdere Google Ads-kanalen in één. Hierdoor optimaliseert het algoritme automatisch waar je advertenties worden weergegeven voor maximale resultaten.
 • Demand Gen: Demand Generation campagnes zijn gericht op het creëren van bewustzijn en interesse in je producten of diensten bij een breed publiek, vaak via display en video advertenties. Hierdoor vergroot je je bereik en bouw je aan merkbekendheid.
Google Ads uitbesteden

Belang van juiste strategie en meetbaarheid

Bij online marketing uitbesteden is het kiezen van het juiste kanaal, boodschap en hook cruciaal voor de effectiviteit van je online marketing. Daarom wordt dit bepaald in de strategie en vormt het de basis van je marketing. Bovendien is het belangrijk om niet alleen conversies te meten, maar ook te kijken naar de kwaliteit van de leads en welke daadwerkelijk tot sales leiden. Dit is mogelijk binnen Google Ads en biedt waardevolle inzichten. Zo kun je je campagnes continu optimaliseren voor betere resultaten.

Online marketing uitbesteden
Waarom online marketing uitbesteden?
werken bij designated agency
Online marketing uitbesteden
Online marketing uitbesteden
werken bij designated zoetermeer
designated zoetermeer vacatures
Webdesign Zoetermeer
Online marketing uitbesteden
01
08

Lokale en landelijke campagnes

Bij Designated voor online marketing uitbesteden verzorgen wij zowel lokale als landelijke campagnes. Lokale campagnes richten zich op een specifieke geografische regio, wat ideaal is voor bedrijven die lokaal opereren en hun zichtbaarheid in de buurt willen vergroten. Landelijke campagnes daarentegen richten zich op een breder publiek en vereisen daarom een andere aanpak. Door slim om te gaan met deze verschillen, kan de effectiviteit van je campagnes aanzienlijk verbeteren. Hierdoor behaal je betere resultaten door strategieën aan te passen aan de specifieke behoeften van je doelgroep.

Google Ads uitbesteden

Uitbesteden aan experts

Google richt zich erop om zoveel mogelijk budget in het algoritme te stoppen, maar dit leidt niet altijd tot de beste resultaten. Daarom zorgt het uitbesteden aan een online marketingbureau zoals Designated voor een efficiënter gebruik van je budget en betere resultaten. Dit komt door onze specialistische kennis en ervaring, waardoor we je campagnes optimaal kunnen beheren en optimaliseren. Hierdoor haal je meer waarde uit je marketinginspanningen en bereik je effectievere resultaten.

Google Ads uitbesteden

Wat vinden onze klanten?

Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.
Elmer Haartsen - Heffiq
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!
Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.
Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.
Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!
Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Designated is een prettige partij om mee samen te werken. Wat ik vooral waardeer is de begripvolle houding en het meedenken met mij als ondernemer. Het is leuk om te sparren over mijn groeistrategie en hoe Designated daar een rol in kan spelen. Hun volhardendheid en kennis van zaken zorgen ervoor dat zij voor mij presteren.
Henk de Zeeuw Eigenaar, Socatots Nederland
01
06

Klaar om jouw Google Ads uitbesteden en naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken!

Veelgestelde vragen over Google Ads uitbesteden

Wat zijn Google Ads?

Waarom zou ik mijn Google Ads uitbesteden?

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

Hoe helpt Designated bij Google Ads?

Wat is het verschil tussen Google Search en Google Shopping advertenties?

Wat is een hook in online marketing?

Wat is Performance Max (pMax)?

Waarom is meetbaarheid belangrijk?

Wat is het verschil tussen lokale en landelijke campagnes?

Waarom is het beter om Google Ads uit te besteden dan zelf te beheren?

Wat is ROI in Google Ads uitbesteden?

Hoe kan ik beginnen met Google Ads uitbesteden bij Designated?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur