Diensten >

Websites & webshops

Converterend, onderscheidend en doelgericht. Een nieuwe website of webshop moet niet alleen geld kosten, maar ook geld opleveren. Daar ligt onze focus. Of je doel nu het verhogen van je leads, omzet, klanten of bezoekers is. Wij maken websites en webshops met een uniek ontwerp dat past bij je bedrijf, met een slim en eenvoudig CMS.

01.

Website

Strategisch doordacht, met de focus op conversies en leads. Wij maken websites die je helpen om jouw business goals te bereiken. Of we nu volledig maatwerk bouwen, of gebruikmaken van ons Kickstart template.

Designated - Websites en webshops
02.

Shopify webshops

Als jouw digitale partner pluk je de vruchten van onze kennis over online adverteren én webshops. Wij weten hoe we jouw (nieuwe) webshop tot een succes kunnen maken en optimaal kunnen laten converteren. De behoefte van jouw doelgroep als uitgangspunt en het inzichtelijk maken van data, zorgen voor ultieme optimalisatiemogelijkheden en conversies.

Designated - Websites en Webshops - Shopify
03.

Duurzame hosting

Je website staat live, en nu moet hij knallen! Wij weten als geen ander dat de performance en snelheid van je website key zijn voor jouw vindbaarheid. En onze webhosting is SNEL!

De servers waarop jouw website of webshop draait zijn energie-efficiënt dankzij o.a. zonnepanelen, en er wordt continu gewerkt aan verlaging van stroomverbruik. Onderhoud en hosting van je website of webshop, allemaal onder één duurzaam dak.

online marketing advies zoetermeer
04.

Maatwerk ontwikkeling

We bieden op maat gemaakte oplossingen, of het nu gaat om maatwerk modules binnen je website of volledige custom platforms. Volledig afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften, doelstellingen en wensen. Alles is mogelijk, inclusief het koppelen van verschillende systemen via API-integraties, zoals CRM- of boekhoudsystemen.

Stichting Grow maatwerk applicatie ontwikkeld door Designated

Onze klanten

Bedrijven waarmee we samenwerken hebben één gemeenschappelijke ambitie: groeien en zich ontwikkelen. Onze rol is om deze groei te faciliteren en te versnellen!

Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer Online marketingbureau Zoetermeer klant van daal
Waarom online marketing uitbesteden?
Google Ads uitbesteden
online marketing advies

Manier van werken

Met meer dan 7 jaar ervaring weten we dat het succes van elk project valt of staat bij een doordachte aanpak en strategie. Een heldere strategie omvat concrete onderdelen en middelen, een duidelijk gedefinieerde doelgroep en meetbare doelstellingen.

Bij Designated starten we elke samenwerking met een strategische sessie, gericht op de doelgroep, propositie, doelstellingen en eventuele doorgroei wensen.

Ervaringen van onze klanten

“De samenwerking met Designated was een plezier. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en leverden een website die mijn verwachtingen overtrof.”

tevreden klant rob van wissen 2
Rob van Wissen Capdenac
Google logo

“Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!”

Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Google logo

“Designated heeft onze verouderde website getransformeerd in een moderne, mobielvriendelijke site. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Smaak & Vermaak
Google logo

“Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.”

Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Google logo

“Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!”

Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-founder, Dux Group
Google logo

Veelgestelde vragen

Overweeg je Designated voor het laten maken van je website of webshop? We lichten graag wat veelvoorkomende vragen voor je toe!

Welk CMS gebruiken jullie?

Wat kost een website?

Hoe lang duurt het bouwen van een website of webshop?

Heeft een website onderhoud nodig?

Kunnen jullie ook hosting verzorgen?

Maken jullie ook logo’s en huisstijlen?

Krijg ik garantie op de website?

Gratis adviesgesprek inplannen bij Tim!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tim.

30 min
Vrijblijvend kennismaken
Direct een passend advies
code block Designated Tim
Tim Digitaal strateeg
085 060 54 70

Vanaf

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur