Voordelen van een

maatwerk website

Meerdere wegen leiden naar Rome. Wij hebben een hele bewuste keuze gemaakt om enkel maatwerk websites te maken. Daar hebben we een aantal redenen voor:

Maatwerk websiteTemplate website
Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is belangrijk omdat het de gebruikerservaring van een website verbetert. Een snelle laadtijd kan ook bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines waardoor je hoger zal ranken.

Geoptimaliseerd voor SEO

Dit houdt in dat een website is aangepast om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Het doel is om meer organisch verkeer naar de website te genereren en zo de online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.

Nette code

Nette code biedt voordelen voor een website, waaronder een betere prestatie, onderhoudsgemak en betere vindbaarheid in zoekmachines.

Uniek design afgestemd op je wensen

Een uniek design afgestemd op je wensen zorgt voor herkenbaarheid, een betere UX en versterkt de branding en naamsbekendheid van het bedrijf.

Grenzeloze opties qua techniek

Dit betekent dat er bij het ontwikkelen van een website geen beperkingen zijn qua technische mogelijkheden. Dit biedt de vrijheid om de meest geavanceerde technieken en functionaliteiten toe te passen voor een betere gebruikerservaring.

Eenvoudig zelf aan te passen
Focus op het doel van alleen jouw bedrijf

Hierdoor wordt de website effectiever in het aantrekken van de gewenste doelgroep en kan het betere resultaten behalen.

Onze

aanpak

1. Offerte

We vinden we het belangrijk om onze klanten te leren kennen en hun wensen en behoeften voor hun nieuwe website te begrijpen. Op basis daarvan stellen we een offerte op met duidelijke beschrijvingen van alle afspraken en onderdelen.

Door open en helder te communiceren over onze werkwijze en de offerte, weten beide partijen wat ze kunnen verwachten van de samenwerking en kunnen we samen werken aan een succesvol project. Laten we aan de slag gaan!

1

2. Strategie

Welkom bij onze kickoff meeting! Tijdens deze meeting nemen we alles onder de loep, van jullie doelstellingen en doelgroep tot aan concurrenten en de huidige website data. Samen stellen we concrete doelen op en verwerken we deze in de website strategie. We bouwen een website die perfect aansluit bij jullie behoeften en doelstellingen. Laten we aan de slag gaan!

2

3. Design

Op basis van strategie maken we een website waarbij we we onze marketing kennis combineren met onze design expertise en we rekening houden rekening met de wensen, huisstijl en doelgroep.

Het doel is niet om alleen een effectieve website te maken, maar een website die visueel verbluffend is en indruk maakt op de bezoekers. Onze focus ligt op het creëren van een unieke en boeiende visuele ervaring die jouw merk onderscheidt van de concurrentie.

3

4. Content creatie

We helpen je bij het creëren van content die perfect aansluit bij de boodschap van je bedrijf. Dit omvat pakkende teksten en verbluffende visuele elementen zoals foto’s en video’s.

We werken samen met vaste partners om de beste resultaten te garanderen en zorgen ervoor dat elke pagina van je website de juiste boodschap overbrengt. Onze focus op kwaliteit en consistentie zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd op zijn best wordt gepresenteerd.

4

5. Development

In deze fase zorgen we ervoor dat de website perfect werkt op elk apparaat. De front-end wordt zo geprogrammeerd dat elke pagina responsive is. In de backend maken we gebruik van een CMS waarmee je gemakkelijk zelf de inhoud van de website kunt aanpassen. We optimaliseren de snelheid en zorgen ervoor dat alle belangrijke acties meetbaar zijn.

5

6. Optimalisatie & onderhoud

De website is klaar om te lanceren, maar dat is slechts het begin. We ondersteunen je bij het onderhouden en beheren van de website en helpen je graag met het identificeren van verdere groeimogelijkheden. Samen stellen we een plan op voor online campagnes of website optimalisaties, zodat jouw website optimaal gaat presteren en opleveren.

6

Voorbeeld

projecten

Restaurant Triptyque website door Designated

Branding, website & social advertising

Triptyque*

Chef-kok Niven Kunz weet al vanaf zijn 24e hoe is het is om met een ster te koken. Sinds dit jaar kan hij een groene Michelinster aan die ervaring toevoegen. We bouwden mee aan het merk Triptyque, ontwikkelden een website en lanceerden campagnes.

Amstermam website en campagnes door Designated

Branding, website & social advertising

Amstermam

Een vernieuwende vorm van zwangerschapszorg met meer tijd en aandacht voor aanstaande ouders. We ontwikkelden een nieuwe website en voeren we campagnes op social media en Google.

PadThai ordersysteem en website door Designated

Branding, website & social advertising

PadThai

Authentiek Thaise gerechten in een vernieuwend to-go concept. Dankzij de nieuwe website kun je de dishes nu ook online bestellen bij één van de 8 vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

Olivious webshop en marketing door Designated

Branding, website & social advertising

Olivious

Een gezond olijfshotje. Ontstaan op Sardinië, één van de vijf Blue Zones waar mensen langer en gezonder leven dan elders op de wereld. We maakten een webshop en voeren social campagnes.

Dit zijn

onze klanten

We hebben het voorrecht om te werken met klanten uit meerdere sectoren en van verschillende omvang. Onze klanten zijn onze partners en we vinden het geweldig om met hen samen te werken om hun doelen te bereiken.

nierstichting logo

Nog onduidelijkheden?

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Wellicht zit het antwoord hier tussen. Zo niet, twijfel niet en neem contact met ons op!

Welk CMS gebruiken jullie?

Wat kost een website?

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Heeft een website onderhoud nodig?

Is de website AVG-proof?

Zit ik vast aan een contract en/of maandelijkse kosten?

Kunnen jullie ook hosting verzorgen?

Ik heb nog geen logo of huisstijl, kunnen jullie dit ook maken?

Kan ik ook zelf een website bouwen?

Krijg ik garantie op de website?

Dit zeggen

Onze klanten

Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!
Steven Eversdijk Co-Founder, Dux Group
Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!
Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Growsum dolor
Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Designated is een prettige partij om mee samen te werken. Wat ik vooral waardeer is de begripvolle houding en het meedenken met mij als ondernemer. Het is leuk om te sparren over mijn groeistrategie en hoe Designated daar een rol in kan spelen. Hun volhardendheid en kennis van zaken zorgen ervoor dat zij voor mij presteren.
henk de zeeuw
Henk de Zeeuw Eigenaar, Socatots Nederland
Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
01
06

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van jonge specialisten op het gebied van online strategie, design, development en online marketing. Naast het bouwen van je website kunnen wij je bijvoorbeeld ook helpen met het voeren van campagnes op social media kanalen of op Google. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek in!

Je bent er bijna!

Gratis adviesgesprek inplannen!

Benieuwd naar hoe jouw nieuwe website kan bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

  • Direct een strategisch en eerlijk advies van een van onze specialisten
  • Gratis en volledig vrijblijvend; je zit nergens aan vast
  • Online of gewoon bij ons op kantoor in Aalsmeer, de koffie staat klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CMS demo aanvragen

Ben je er nog niet helemaal uit?

Plan samen met ons een demo in waarin we je precies laten zien hoe gebruiksvriendelijk het CMS is. Vul je e-mailadres in en ontdek het .

  • Direct een beeld van hoe je zelf met je website aan de slag kan
  • Gratis en volledig vrijblijvend; je zit nergens aan vast
CMS demo aanvragen

Liever direct contact opnemen?

Bel ons 085 060 5470
E-mail ons hi@designated.nl
WhatsApp ons 085 060 5470
Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan voor een adviesgesprek of vraag een gratis demo aan
Gratis adviesgesprek Gratis CMS demo
Of heb je een vraag? 085 060 54 70
Thijs Fenne UX Designer

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur