Wat doet Designated?

Onze diensten

Strategie

Website bouwen of campagne voeren; niets doen we zonder een goed plan. Wat zijn de business goals van de klant en hoe gaan we die behalen?

Design

We ontwerpen websites, apps, huisstijlen en online advertenties. Allemaal met een doordachte focus op doelstellingen en merkuitstraling.

Development

Maatwerk functionaliteiten en indrukwekkende front-end. Met de nieuwste technieken bouwen we een website die makkelijk te beheren is.

Online marketing

Social media, e-mail of Google campagnes. We meten, analyseren, testen en optimaliseren. Met één doel: groei realiseren bij onze klanten.

Dit zijn onze

afstudeeropdrachten

Opdracht 1: projectmanagement

Designated heeft regelmatig te maken met projecten waarbij meerdere partijen betrokken zijn en waarbij er behoefte is aan duidelijke communicatie en transparantie over de voortgang en verwachtingen. Momenteel ontbreekt echter een gestructureerd systeem om dit te faciliteren, waardoor er soms onduidelijkheid en miscommunicatie ontstaat.

Designated heeft behoefte aan een digitale oplossing waarmee zowel klanten als medewerkers inzicht krijgen in de status van het project en duidelijkheid hebben over wat er wanneer verwacht wordt.

1

Opdracht 2: wiki

Bij het uitvoeren van projecten en het leveren van diensten maakt Designated gebruik van verschillende processen en werkwijzen om de efficiëntie te verbeteren en de kwaliteit te waarborgen. Deze processen en werkwijzen zijn echter niet altijd even goed gedocumenteerd en gecommuniceerd binnen het bedrijf. Hierdoor kan er onduidelijkheid ontstaan over de juiste manier van werken en kunnen er inconsistenties ontstaan in de dienstverlening.

Designated heeft behoefte aan een interne digitale oplossing waarmee het mogelijk wordt om processen en werkwijzen te documenteren, beheren en delen binnen het bedrijf.

2

Opdracht 3: sales

Designated heeft als doel om het sales proces te verbeteren en meer leads te genereren. Momenteel ontbreekt echter een gestructureerd systeem om leads bij te houden en op te volgen, waardoor er soms leads verloren gaan en het sales proces vertraagt.

Designated heeft behoefte aan een digitale oplossing waarmee leads kunnen worden bijgehouden en opgevolgd. Deze digitale oplossing moet de salesmedewerkers ondersteunen bij het beheren van leads en hen in staat stellen om gerichte en effectieve opvolging te doen.

3

Een impressie van onze

projecten

Restaurant Triptyque website door Designated

Branding, website & social advertising

Triptyque*

Chef-kok Niven Kunz weet al vanaf zijn 24e hoe is het is om met een ster te koken. Sinds twee jaar kan hij een groene Michelinster aan die ervaring toevoegen. We bouwden mee aan het merk Triptyque, ontwikkelden een website en lanceerden campagnes.

Amstermam website en campagnes door Designated

Branding, website & social advertising

Amstermam

Een vernieuwende vorm van zwangerschapszorg met meer tijd en aandacht voor aanstaande ouders. We ontwikkelden een nieuwe website en voeren we campagnes op social media en Google.

PadThai ordersysteem en website door Designated

Branding, website & social advertising

PadThai

Authentiek Thaise gerechten in een vernieuwend to-go concept. Dankzij de nieuwe website kun je de dishes nu ook online bestellen bij één van de 8 vestigingen in onder andere Den Haag en Amsterdam.

Olivious webshop en marketing door Designated

Branding, website & social advertising

Olivious

Een gezond olijfshotje. Ontstaan op Sardinië, één van de vijf Blue Zones waar mensen langer en gezonder leven dan elders op de wereld. We maakten een webshop en voeren social campagnes.

Wie we zijn?

Als online marketing bureau helpen we klanten op online gebied met slimme, creatieve en hoogwaardige oplossingen. Of ze nu een nieuwe website nodig hebben, online aanwezigheid willen vergroten of conversieratio willen verhogen, wij staan voor ze klaar met op maat gemaakte oplossingen die aan alle digitale behoeften voldoen.

01
08
Meld je aan & ontwerp je toekomst

Je bent er bijna

Afstuderen bij Designated?

Meld je aan en zet de volgende stap in je carrière!

"*" geeft vereiste velden aan

Afstudeeropdracht(en)*
Geef aan in welke afstudeeropdracht(en) je geïnteresseerd bent

Wat kan je verwachten?

  • Begin direct aan je professionele carrière na je afstuderen
  • Ontdek de interne werking van een toonaangevend digitaal bureau
  • Deel jouw passie voor CMD met teamleden die zelf ook deze studierichting hebben gevolgd
  • Werk samen met een energiek en jong team dat bruist van creativiteit en innovatieve ideeën.
  • Werk in een team waarin diverse disciplines samenkomen

Contactgegevens

Bel ons 085 060 54 70
E-mail ons info@designated.nl
Afstuderen bij Designated? Meld je nu vrijblijvend aan!
Vrijblijvend aanmelden Bekijk de afstudeeropdrachten
Of heb je een vraag? 085 060 54 70
Thijs Fenne UX Designer

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het weten door te bellen, mailen of appen!

Bel ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Mail ons

hi@designated.nl We proberen binnen 24 uur te reageren

WhatsApp ons

085 060 5470 Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur