Onze diensten

Strategie

Website bouwen of campagne voeren; niets doen we zonder een goed plan. Wat zijn je business goals en hoe gaan we die behalen?

Design

We ontwerpen websites, apps, huisstijlen en online advertenties. Allemaal met een doordachte focus op je doelstellingen en je merkuitstraling.

Development

Maatwerk functionaliteiten en indrukwekkende front-end. Met de nieuwste technieken bouwen we een website die je zelf makkelijk beheert.

Online marketing

Social media, e-mail of Google campagnes. We meten, analyseren, testen en optimaliseren. Met één doel: groei van jouw bedrijf.

Voorbeeld

projecten

Restaurant Triptyque website door Designated

Branding, website & social advertising

Triptyque*

Chef-kok Niven Kunz weet al vanaf zijn 24e hoe is het is om met een ster te koken. Sinds dit jaar kan hij een groene Michelinster aan die ervaring toevoegen. We bouwden mee aan het merk Triptyque, ontwikkelden een website en lanceerden campagnes.

Amstermam website en campagnes door Designated

Branding, website & social advertising

Amstermam

Een vernieuwende vorm van zwangerschapszorg met meer tijd en aandacht voor aanstaande ouders. We ontwikkelden een nieuwe website en voeren we campagnes op social media en Google.

PadThai ordersysteem en website door Designated

Branding, website & social advertising

PadThai

Authentiek Thaise gerechten in een vernieuwend to-go concept. Dankzij de nieuwe website kun je de dishes nu ook online bestellen bij één van de 8 vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

Olivious webshop en marketing door Designated

Branding, website & social advertising

Olivious

Een gezond olijfshotje. Ontstaan op Sardinië, één van de vijf Blue Zones waar mensen langer en gezonder leven dan elders op de wereld. We maakten een webshop en voeren social campagnes.

Dit zijn

onze klanten

We hebben het voorrecht om te werken met klanten uit meerdere sectoren en van verschillende omvang. Onze klanten zijn onze partners en we vinden het geweldig om met hen samen te werken om hun doelen te bereiken.

nierstichting logo

Wie we zijn?

Als jouw online marketing bureau helpen we je op online gebied met slimme, creatieve en hoogwaardige oplossingen. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, je online aanwezigheid wilt vergroten of je conversieratio wilt verhogen, wij staan voor je klaar met op maat gemaakte oplossingen die aan al alle digitale behoeften voldoen.

01
08

Wat vinden onze klanten

Designated gaat een stuk verder dan enkel het verzorgen van onze advertenties. Ze geven ook een goed en degelijk advies over de website, SEO en de technische ontwikkeling en dat pakken we samen hands-on op. Elke maand bespreken we de resultaten en zien we dat elke euro die we erin steken meer oplevert.
Elmer Haartsen - Heffiq
Elmer Haartsen Marketeer, Heffiq
Designated is een jonge, flexibele en enthousiaste partij die ervaring heeft met het verwerken van privacygevoelige data. Voor de ontwikkeling van een platform, waar werkzoekende jongeren online een CV kunnen opbouwen, was dat voor onze stichting essentieel. De samenwerking verloopt erg plezierig!
Susanne Boers Bestuurslid, Stichting Grow
Jullie kracht is om complexe materie te versimpelen en goed uit te leggen door middel van voorbeelden. Daarnaast leveren jullie snel, zijn jullie flexibel en denken jullie altijd met ons mee. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik zie jullie als een sparringpartner op digitaal gebied.
Maaike Preuninger - Wubbe
Maaike Preuninger Client Service Director, Wubbe
Designated onderscheidt zich door het persoonlijke contact, de maatwerkoplossingen en de korte lijntjes. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de in’s en out’s van onze branche en geven ze passend advies. Hierdoor hebben wij een goed gevoel over de samenwerking en onze toekomst.
Jim van der Meer - Smaak & Vermaak
Jim van der Meer Chef-kok, Smaak & Vermaak
Voor ons consultancybureau werven we junior consultants, op het gebied van informatie management en data & security, door middel van jullie online marketing diensten. En daar zijn jullie erg goed in. Jullie schakelen snel, hebben veel kennis en verder mag ik jullie gewoon!
Steven Eversdijk - Dux Group
Steven Eversdijk Co-Founder, Dux Group
Designated is een prettige partij om mee samen te werken. Wat ik vooral waardeer is de begripvolle houding en het meedenken met mij als ondernemer. Het is leuk om te sparren over mijn groeistrategie en hoe Designated daar een rol in kan spelen. Hun volhardendheid en kennis van zaken zorgen ervoor dat zij voor mij presteren.
Henk de Zeeuw Eigenaar, Socatots Nederland
01
06
Digitale producten die jouw business laten groeien

Je bent er bijna!

Gratis adviesgesprek inplannen!

Wil je weten hoe Designated kan bijdragen aan de groei van je bedrijf? Plan dan nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan je verwachten?

  • Direct een strategisch en eerlijk advies van een van onze specialisten
  • Gratis en volledig vrijblijvend; je zit nergens aan vast
  • Online of gewoon bij ons op kantoor in Zoetermeer, de koffie staat klaar!

Liever direct contact opnemen?

Bel ons 085 060 5470
E-mail ons hi@designated.nl
WhatsApp ons 085 060 5470